SA M-INTER-FARMA lansează web-site nou

Avansarea continuă a serviciilor oferite și Comfortul clienților sunt concepte esențiale care stau la baza activității profesionale a
Societății pe Acțiuni M-INTER-FARMA. Astfel fiind, echipa companiei a lucrat continuu pentru a vă oferi pentru navigare site-ul minterfarma.md cu un design principial nou.

Site-ul nostru este divizat în cinci compartimente de bază: COMPANIE, PRODUSE, SERVICII, NOUTĂȚI, CONTACTE .

Noii noștri vizitatori și clienți sunt invitați să acceseze compartimentul COMPANIE, unde este prezentată informație succintă despre liderul pe piața națională în oferirea dispozitivelor medicale și serviciilor aferente SA M-INTER-FARMA.

PRODUSE - probabil cel mai captivant compartiment pentru clienții noștri - a fost optimizat maximal pentru navigarea comodă și găsirea rapidă a produselor necesare, oferindu-Vă, totodată, posibilitatea vizualizării celei mai largi game a Echipamentelor medicale, Consumabilelor medicale și Dezinfectanților de la cei mai recunoscuți producători de talie mondială. Iar în dreptul fiecărui produs este plasat butonul Comandă apel - indicați doar Numele/Penumele Dvs. + nr. de telefon - și unul din operatorii noștri o să Vă contacteze în cel mai apropiat timp pentru a Vă oferi detalii necesare la solicitările Dvs.

Pentru mai multe detalii referitor la servicii oferite vă invităm să accesați pagina SERVICII.

Fiți mereu informați despre ultimele oferte și noutăți importante !  Accesați pagina NOUTĂȚI.

Iar datele noastre de conact și harta sunt afișate pe pagina CONTACTE , unde aveți, de asemenea, posibilitatea completării formularului scurt „Ține legătura cu noi” - și unul din operatorii noștri o să Vă contacteze în cel mai apropiat timp. La fel, datele de contact le puteți găsi în partea de jos a fiecării paginii a site-ului nou.

Cu respect,
Echipa SA M-INTER-FARMA

10 August 2017