Compania SA M-INTER-FARMA - Reprezentant oficial a producătorilor cu renume în Republica Moldova și Distribuitor de succes pe piaţa de desfacere a produselor farmaceutice, parafarmaceutice, dezinfectante, cu o dezvoltare dinamică  în realizarea tehnicii medicale şi tehnologiilor  inovaţionale, a serviciilor de consultanţă, asistenţă tehnică şi metenanţă practic în toate instituţii medicale din municipiul Chişinău, precum şi de pe întreg teritoriu al Republicii.

Activitatea companiei este rezultatul unei fidele şi excelente relaţionări cu partenerii - clienţii noştri cu divers statut: instituţiile medicale publice şi private, precum şi producătorii, furnizorii de tehnică medicală, parafarmaceutică şi medicamente.

Satisfacţia partenerilor noştri este asigurată prin activitatea licenţiată de către Camera de Licenţă a RM, autorizată de către Agenţia Naţională de Reglementare a Activităţilor Nucleare și Radiologice, înregistrată la Primăria mun. Chişinău şi monotorizată  periodic de către Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare în Sănătate.

O dovadă precum că SA M-INTER-FARMA menţine standardele înalte şi ţinteşte spre o dezvoltare dinamică continuă este implementarea SISTEMULUI de MANAGEMENT al CALITĂŢII  în conformitate cu cerinţele EN ISO 9001:2008.

Pentru menţinerea nivelului de înaltă competenţă şi creştere continuă a profesionalismului echipei,
SA M-INTER-FARMA preconizează şi asigură sistematic participare la:

     - Expoziţii internaţionale şi locale;
     - Traininguri desfăşurate de către producătorii Companiei în vederea promovării produselor acesteia în toate regiunile ţării;
     - Organizarea seminarelor, sponsorizarea instruirii specialiştilor autohtoni în diverse domenii ale medicinii, fiind prezentate şi/sau suplinite direcţiile activităţii sale cu tendinţele actuale în domeniul tehnicii şi medicinii moderne.

Misiunea SA M-INTER-FARMA este îmbunătăţirea sistemului de serviciu medical în Republica Moldova prin implementarea tehnologiilor inovaţionale în medicină, modernizarea şi dezvoltarea continuă, precum şi a pieţei medicale autohtone, de rînd cu livrarea produselor cu destinaţie medicală de cea mai înaltă calitate în scopul protecţiei sănătăţii pacienţilor şi personalului medical.

O dezvoltare continuă în domeniul medical poate asigura îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale prestate, faptul dat reflectîndu-se pozitiv asupra sănătății societății şi, respectiv, contribuind la nivelul de viaţă mai înalt, nivel pe care ni-l dorim întotdeauna.


Compania SA M-INTER-FARMA – lider în sectorul furnizării echipamentului medical, consumabilelor aferente și produselor parafarmaceutice în Moldova. Istoria de succes a companiei începe în anul 1994, devenind distribuitor remarcabil a filmelor radiologice de calitate superioară. Experiența în domeniu – factor decisiv al activității profesionale recunoscute în timp.

succes din 1994

Astăzi SA M-INTER-FARMA este bine cunoscută datorită produselor calitative și inovative introduse în piața medicală, pe cît și a serviciilor de consultanță, asistență tehnică și mentenanță a echipamentului medical practic în toate instituțiile medicale ale Republicii Moldova.

colaborare


SA M-INTER-FARMA Vă invită pentru o colaborare fructuoasă, oferind gama largă a produselor și serviciilor de înaltă calitate în domeniul medical.
 

M-INTER-FARMA – Noi asistăm sănătatea