Canon Medical Sytems - succesorul productorului Toshiba Medical - producător Japonez, lider în domeniul Imagisticii medicale pe baza de Ultrasonografie, X-Ray, MRI.   SA  M-INTER-FARMA - distribuitor Exclusiv a echipamentului Canon Medical Systems în Republica Moldova.
PROTEC GmbH & Co.KG - furnizorul sistemelor complete X-Ray. Gama produselor oferite include toate tipuri de echipamente, începînd de la mesele X-Ray, procesoare analogice de filme X-Ray și până la sisteme digitale radiografice directe (DR) și sisteme X-Ray complete, asigurînd soluții hardware și software în domeniu.
Nihon Kohden - producător Japonez a echipamentului din domeniul Diagnosticului funcțional (ECG, EEG, EMG etc.) precum și a echipamentului de resuscitare (defibrilatoare). Este bine cunoscut datorită fiabilității și preciziei echipamentului dat.
Carestream - producător de talie mondială în domenniul Imagisticii medicale și echipamentului aferent, precum detectoare X-Ray, imprimante digitale și consumabile
Enraf Nonius - lider mondial în elaborarea și producerea echipamentului fizioterapeutic. Calitatea înaltă Olandeză, precum și implementările pe baza cercetărilor celor mai iluștri savanți din domeniu asigură încrederea în calitatea procedurilor pe baza echipamentului Enraf Nonius.
Lysoform Dr. Hans Rosemann GmbH (Germania) activează peste 118 ani în piața mondială a dezinfectanților. Astăzi „Lysoform” este considerat drept simbol al dezinfecției.
Producătorul „Геникс” activează pe piața Rusiei și statelor CSI din 1992. Produsele „Геникс” sub marca comercială „Ника” sunt renumite datorită calității înalte și prețului atractiv. Astfel, producătorul oferă un spectru larg a soluțiilor pentru dezinfecție și îngrijire a pielii.
BROCHE MEDICAL este producător mondial de produse medicale de unică folosinţă. Halate, seturi chirurgicale, mănuși sterile/nesterile, spatule din lemn, lancete p/u sânge, lame p/u bisturiu, măști, bonete, bahile și multe alte - întreg asortiment care va asigura necesitățile oricărei instituției medicale.
Medi-Sept - lider European în producerea dezinfectanților și agenților profesionali de curățire. Produsele Medi-Sept sunt pe larg utilizate în clinici și spitale, stomatologii, instituții publice și private, asigurînd eficiența procesului, preț atractiv și siguranța cît a utilizatorului, atît și mediului ambiant.
ULTRAGEL – producător din Ungaria a consumabilelor medicale precum geluri ECG, EEG, USG, hârtie pentru termoprintere și videoprintere a diferitor echipamente medicale.
ASPEL - producător European a echipamentului din domeniul diagnosticului funcțional (ECG, holtere, spirometre etc.) și a softului aferent .
COMTEM - producător European (Spania) a distrugătoarelor deșeurilor medicale. Gama largă a echipamentului oferă posibilitatea alegerii variantei optimale cât pentru cabinete medicale și laboratoare mici, atât și pentru spitale și instituții mari.
Convergent Technologies - producător German analizatoarelor de laborator. Analizatoare hematologice, biochimice, coagulometre și multe alte - toată gama echipamentului, reactivelor și consumabilelor asigură atingerea unui rezultat de precizie maximală.
OES-MEDICAL - producător din Oxford (Marea Britanie) a stațiilor de anestezie (caracteristici avansate) și accesoriilor aferente. Calitatea înaltă conformă standardelor europene este accesibilă datorită unui preț atractiv.
Hersill - producător European (Spania) a soluțiilor profesionale în domeniul respirației artificiale - accesorii și conexiuni ce asistă respirația pacientului. Vârful de top a tehnologiilor Hersill - stația de anestezie performanță înaltă GENESIS.
MEDI.COM - producătorul European a softului de prelucrare și vizualizare a imaginilor oftalmologice, endoscopice, ginecologice. Accentul pus pe obținerea unei imaginii perfecte stă la baza și videocolposcopului VC HD-1000 - imagini detaliate la un comfort maximal pentru doctor și pacient.
CA-MI - producătorul Italian de aspiratoare și accesorii din 1980. Aspiratoarele CA-MI sunt pe drept unele din cele mai cunscute pe mapamond grație prețului accesibil și calității superioare. SA M-INTER-FARMA - reprezentant oficial și distribuitor al produselor CA-MI în Republica Moldova    
Medical Trading - producătorul ltalian de echipamente pentru sterilizare profesională de volum mic și mediu (autoclave, pupinele, sigilatoare etc.), produse în facilitățile din Italia în strictă conformitate cu standardele ISO și CE.
Compania SA M-INTER-FARMA – lider în sectorul furnizării echipamentului medical, consumabilelor aferente și produselor parafarmaceutice în Moldova. Istoria de succes a companiei începe în anul 1994. Experiența în domeniu – factor decisiv al activității profesionale recunoscute în timp.
S.C.Romdezimed Production S.R.L. este o societate cu capital integral românesc, înființată în anul 2004, certificată conform  SR EN ISO 9001:2008 și este producătoarea dezinfectantului clorigen JACLOR.