Carestream - producător de talie mondială în domenniul Imagisticii medicale și echipamentului aferent, precum detectoare X-Ray, imprimante digitale și consumabile
ASPEL - producător European a echipamentului din domeniul diagnosticului funcțional (ECG, holtere, spirometre etc.) și a softului aferent .
Lysoform Dr. Hans Rosemann GmbH (Germania) activează peste 118 ani în piața mondială a dezinfectanților. Astăzi „Lysoform” este considerat drept simbol al dezinfecției.
Producătorul „Геникс” activează pe piața Rusiei și statelor CSI din 1992. Produsele „Геникс” sub marca comercială „Ника” sunt renumite datorită calității înalte și prețului atractiv. Astfel, producătorul oferă un spectru larg a soluțiilor pentru dezinfecție și îngrijire a pielii.
BROCHE MEDICAL este producător mondial de produse medicale de unică folosinţă. Halate, seturi chirurgicale, mănuși sterile/nesterile, spatule din lemn, lancete p/u sânge, lame p/u bisturiu, măști, bonete, bahile și multe alte - întreg asortiment care va asigura necesitățile oricărei instituției medicale.
Medi-Sept - lider European în producerea dezinfectanților și agenților profesionali de curățire. Produsele Medi-Sept sunt pe larg utilizate în clinici și spitale, stomatologii, instituții publice și private, asigurînd eficiența procesului, preț atractiv și siguranța cît a utilizatorului, atît și mediului ambiant.
S.C.Romdezimed Production S.R.L. este o societate cu capital integral românesc, înființată în anul 2004, certificată conform  SR EN ISO 9001:2008 și este producătoarea dezinfectantului clorigen JACLOR.
ULTRAGEL – producător din Ungaria a consumabilelor medicale precum geluri ECG, EEG, USG, hârtie pentru termoprintere și videoprintere a diferitor echipamente medicale.
Compania SA M-INTER-FARMA – lider în sectorul furnizării echipamentului medical, consumabilelor aferente și produselor parafarmaceutice în Moldova. Istoria de succes a companiei începe în anul 1994. Experiența în domeniu – factor decisiv al activității profesionale recunoscute în timp.