• AED-3100
Defibrilator extern automat Cardiolife AED-3100, Nihon Kohden

Defibrilator extern automat Cardiolife AED-3100 - combinație crucială dintre performanță și simplitate

  Ne puteți contacta la numărul de telefon

(+373) 022 904 006

sau lăsați-ne datele de contact și în scurt timp unul dintre operatorii noștri va lua legătura cu Dvs.

Заказать звонок
Характеристики

Acest defibrilator extern este ideal pentru utilizare în de către serviciul ambulanței și poate fi operat chiar de utilizatori de rând. Prezența lui trebuie să fie obligatorie în toate locuri publice, precum aeropoarte, locuri de agreement, sanatorii, dar este un instrument necesar și în mâinele medicilor specialiști. Posibilitatea comutării rapide dintre regim de resuscitare pentru adulți și cel pentru copii va asigura un instrument ideal de prim ajutor pentru elevi copii și adolescenți den cadrul instituțiilor de învățămînt primare și liceale, dar și în tabere de odihnă, secții sportive și în timpul întrecerilor/campionatelor sportive.

Ghidare vocală elaborată conform recomandărilor internaționale (ILCOR) îndrumă utilizatorul în efectuarea sigură a procedurilor de resuscitare. După ce utilizatorul a apăsat butonul de pornire a defibrilării de pe dispozitiv, este necesar de efectuat doar 3 pași simpli, urmînd instrucțiunile vocale:

Pasul 1) Porniți dispozitivul
Pasul 2) Poziționați electrozii de șoc
Pasul 3) Apăsați butonul de efectuare a șocului

Imediat la detectarea ritmului cardiac corespunzător procesului defibrilării echipamentul Cardiolife AED-3100 începe procesul automat de încărcare a energiei și indică cînd este necesar de apăsat butonul de descărcare.


Defibrilare rapidă:

Algoritmul analizei continue a FV exploră și interpretează unda ECG chiar în timpul RCP. Încărcarea începe chiar pînă la propunerea efectuării șocului. Faptul dat oferă posibilitatea efectuării unei defibrilări rapide fără precedent: 8 secunde după analiza ECG și procesul de încărcare (până la 200 J).

 

Defibrilare Bifazică:

Cardiolife AED-3100 asigură defibrilarea prin intermediul unui nivel de energie mai redus datorită formei bifazice a impulsului de șoc aplicat. Această tehnologie necesită o cantitate mai mică de energie comparativ cu metoda tradițională monofazică, astfel protejînd mușchii inimii. Mai mult ca atât, un rezultat mai bun este atins datorită tehnologiei bifazice, protejînd pacientul de la oprirea bruscă a inimii. Iar tehnologia ActiBiphasic utilizează un T-circuit particular, elaborat de Nihon Kohden, scopul căruia este controlul eficient a fazei secunde imulsului de șoc, asigurînd uniformitatea și constanța acestuia.


Aplicabil pentru adulți și copii

Defibrilatorul Cardiolife AED-3100 poate fi utilizat cât pentru pacienți adulți, atât și pentru copii fără necesitatea schimbării padelelor. Comutatorul de energie unic asigură defibrilarea în regimul pediatric printr-o comutare simplă, asigurînd o energie micșorată a șocului. Iar datorită protecției de clasă internațională IP55 defibrilatorul AED-3100 este protejat împotriva stropilor de apă și poate fi utilizat chiar în cazul apariției fibrilației ventriculare la copii provocate de înec.


Memoria inteligentă:

Timp de 30 minute după utilizare, defibrilatorul Cardiolife AED-3100 colectează și păstrează datele individuale necesare pentru resuscitare ( de ex., taseul ECG). Astfel, până la trei aplicări pot fi memorate pentru documentarea și analiza ulterioară pentru o perioadă de 90 de minute. Mai mult ca atât, testările individuale ale dispozitivului (31 la număr), teste lunare individuale (12 la număr), și alte teste individuale (50 la număr) pot fi memorate și păstrate pentru proceduri de mentenață ulterioară.

Test individual:

Fiecare zi (la amiază) defibrilatorul AED-3100 se testează individual cu scopul urmăririi funcționalității a dispozitivului, acumulatorului și electrozilor. Rezultatele testului pot fi afișate sub forma culorii roșii/verde a indicatorului (culoarea verde semnifică funcționalitatea completă), care este vizibil fără necesitatea deschiderii dispozitivului.

Interfața Bluetooth:

Datele păstrate și rezultatele testărilor pot fi transmise wireless la un PC orin intermediului interfeței Bluetooth, ele fiind afișate și analizate utilizînd AED transcription software.


Mai multă informație și Specificații tehnice vezi în broșură (apasă pe Descărcare broșură)

 

Pentru mai multe detalii apelați 022 904 009 sau scrieți la ask@minterfarma.md

 

 

Похожие товары