• Aplio 300 general view
  • Aplio 300 sideview
  • Aplio 300 ergonomic
Canon Aplio 300 Platinum

Aplio 300 - Ultrasonograf clasa Premium

  Ne puteți contacta la numărul de telefon

(+373) 022 904 006

sau lăsați-ne datele de contact și în scurt timp unul dintre operatorii noștri va lua legătura cu Dvs.

Заказать звонок
Характеристики

Dacă contați pe calitatea avansată zi de zi, soluție ideală pentru Dvs. va fi Aplio™ 300. Raportul atractiv cost-eficiență, productivitate și versatilitate – avantajele oferite de către sistem cu o imagine de calitate superioară, detalizare și profunzime deosebită destinate unei game largi de specialități clinice. Mai ușor și mai compact, Aplio 300 este proiectat pentru a spori mobilitatea, a optimiza vizualizarea și pentru a asigura un spațiu de lucru ergonomic.

 

INTERFAȚA ERGONOMICĂ

Design-nul compact al Aplio 300 cu o consolă ajustabilă și monitor articulat complet Vă permite crearea unui mediu de lucru ergonomic în orice condiții clinice. LCD monitor de calitate premium a sistemului fixat pe brațul cu 4 axe poate fi mișcat și rotit într-o poziție perfectă pentru o vizualizare mai bună și pentru a Vă proteja împotriva oboselii gîtului, umerilor și ochilor.

 

GESTIONAREA INTELIGENTĂ A DATELOR

Sistemul de gestionare a pacienților și imaginilor complet integrat Vă permite revizualizarea și managementul studiilor Dvs. direct de la consolă pînă ele să fie transmise la PACS pentru raport sau arhivare.

 

Aplio 300 oferă configurația standard cu DVD writer și conectare prin USB pentru studierea documentației și exportul datelor. Unitatea poate fi echipată cu imprimantă medicală integrată sau DVD recorder pentru studierea documentației nemijlocit la consolă.

 

 

Aplio 300 asigură facilități complexe permițînd generarea semi-automată a rapoartelor, inclusiv a măsurărilor, graficilor, imaginilor clinice, textului. Rapoartele pot fi ajustate pentru respectarea standardelor și formatului necesare.

 

IMAGINE PERFECTĂ ZI DE ZI

Tehnologia ApliPure+ asigură mărirea contrastului imaginii și reducerea zgomotului pestrui pentru îmbunătățirea vizualizării

Iar Differential Tissue Harmonic Imaging permite definirea remarcabilă a țesuturilor mai adînc ca odinioară.

 

 

Prin intermediul instrumentului Advanced Dynamic Flow™ (ADF) fluxul poate fi afișat într-un mod direct și precis la rate înalte de timp, asigurînd calitatea maximală a imaginii în regimul de lucru B.

 

 

BEAM îmbunătățește vizibilitatea acului de biopsie și funcționează cu toate dimensiunile standarde ale acului.

 

O DIRECȚIE NOUĂ ÎN IMAGISTICĂ ȘI INTERVENȚIE

Luminance este o tehnologie inovativă a renderengului suprafețelor care oferă o vizualizare mai ușoară și mai naturală a pielii umane rezultînd imagini de calitate și impresie practic identică cu cea fotografică. Astfel, sursa de lumină virtuală poate fi ușor poziționată sub orice unghi pentru asigurarea unui puternic feedback vizual la adîncimea și detalizarea scontată. Schimbarea poziției luminii poate înlesni identificarea modificărilor patologice și defectelor pielii asigurînd o claritate excepțională.

  

 

Funcția Multi-Planar Reconstruction (MPR) oferită de Aplio 300 permite revizualizarea structurii specifice sau regiunii de interes simultan în trei plane ortogonale, însoțită de renderingul suprafeței sau de imagine volumetrică. Informația sporită a imaginilor anatomice conținută în secțiunile transversale poate asigura perceperea îmbunătățită a relațiilor anatomice sau exteniderea leziunii date.

  

 

Cu MultiView devine posibilă generarea momentană a secțiunilor transversale într-un volum preconizat. Afișarea rezultantă a planurilor multiple paralele asigură un instrument foarte eficient pentru aprecierea leziunilor și structurilor asociate. MultiView Vă permite să tăiați în orice direcție un volum dat pentru depistarea vederilor extra-axiale cu o rezoluție înaltă, ceea ce poate spori încrederea fermă în diagnosticul stabilit.

APLICAȚII AVANSATE

Protocolul complex Contrast-Enhanced Ultrasound (CEUS) Vă permite să apreciați dinamica perfuziei în diapazonul larg al aplicațiilor clinice. Pînă la 24 de transductori asigură investigații cu un contrast sporit inclusiv o varietate amplă a probelor precum frecvența înaltă, intra-operațional, intra-cavitar și 3D/4D transductori.

 

 

Tehnologia patentată a urmăririi petelor asigură acesul imediat vizual și cantitativ la mișcarea regională a peretelui miocardului cu o precizie și rezoluție neîntrecută (Wall Motion Tracking). Cu Aplio 300 devine posibilă aprecierea și cuantificarea parametrilor precum deformarea, rata deformării sau deplasamentul în timpul examinării sau oricînd mai târziu de pe consolă sau de pe stația de lucru.

Instrumentul Realtime elastography cu analiza datelor raw servește pentru înlesnirea localizării și aprecierii maselor palpabile cu o precizie, sensibilitate și reproducere înaltă într-un diapazon larg a necesităților clinice. Diverse grade ale elasticității țesutului pot fi cuantificate sau codate în culori în imagini parametrice evidențiind modificări suspicioase ale țesuturilor examinate.

 

Pentru mai multe detalii apelați 022 904 009 / 022 904 013 / 022 904 023 sau scrieți la ask@minterfarma.md

 

 

Похожие товары